ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Εκδηλώσεις

Ο ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ στη Θεσσαλονίκη

Αγαπητοί συνάδελφοι/ες σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος και η γενική γραμματέας του ΔΣ ΠΑΣΥΦΔΕΟ θα κατέβουν για 2ημερη επίσκεψη στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου. 

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, φοράμε την πιο καλή μας διάθεση  και πάμε να  γνωριστούμε με όσους δεν έχουμε γνωριστεί  ακόμη , να σας ενημερώσουμε για τα τρέχοντα θέματα που υπάρχουν για το Πρόγραμμα ΔΕΟ και το ΕΑΠ γενικότερα και φυσικά να  διασκεδάσουμε ….γιατί το ΕΑΠ δεν είναι μόνο εργασίες, μελέτη εξεταστική!!! 

Που; Στο Ελιά Λεμόνι

Διεύθυνση: Καποδιστρίου 9 – Θεσσαλονίκη. 

Ώρα προσέλευσης: 20 :30 ‘’

Για το ΔΣ 

Χρήστος Μπακούρος - Ελένη Σκιαδά

 

 

 

12 Φεβρουαρίου 2018

Στιγμιότυπα από την Χοροεσπερίδα ΔΕΟ

Με μια Καταπληκτική βραδιά την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 3:00μμ, στο κέντρο "Πηνελόπη και Μνηστήρες" στο Γκάζι , Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ ΕΑΠ τιμήσαν αυτούς που μας τιμάνε ως Φοιτητές και ως ανθρώπους! !!! Βράβευσαμε τον Πρόεδρο Βασίλη Καρδάση και τους αποφοιτους ΔΕΟ την Αντιπεριφερειαρχη Αιτωλοακαρνανιας Σταρακα Χριστίνα τον Ληξίαρχο Σπάρτης Κυριακο Διαμαντακο και την Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Τρικκαίων Σοφία Αλεστά. 

 

03 Ιανουαρίου 2017

Χοροεσπερίδα ΔΕΟ

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ ΕΑΠ σας προσκαλούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στις 3:00μμ, στο κέντρο "Πηνελόπη και Μνηστήρες" στο Γκάζι

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του συλλόγου και στην σελίδα της εκδήλωσης στο facebook εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή στα μέλη του συλλόγου έγκαιρα

 

03 Νοεμβρίου 2016
Σελίδα 1 από 2

Ακολουθήστε μας