ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Γράφτηκε από

Ενημέρωση σχετικά με την κατάθεση ερώτησης στη Βουλή

13 Μαρτίου 2013

Στις 11-03-2013 & με Α.Π. 8280, κατατέθηκε στη Βουλή από την κα Ξουλίδου Σ., βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. ερώτημα προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Αθλητισμού & Πολιτισμού, με θέμα τις αλλαγές στον κανονισμό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου & την μείωση των Διδάκτρων.

Το ερώτημα κατατέθηκε κατόπιν διαδοχικών συναντήσεων του ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο./Ε.Α.Π με τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. κο Καμμένο Π. καθώς και με την Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. κα Ξουλίδου Τομεάρχη Παιδείας των ΑΝ.ΕΛ. 

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματα των φοιτητών και έγινε πλήρης ενημέρωση για τα θέματα και τα ζητήματα που απασχολούν την φοιτητική κοινότητα του ΕΑΠ. Στη συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε και η προετοιμασία του ερωτήματος που κατατέθηκε στη Βουλή.

Υπενθυμίζουμε οτι από τα μέσα Φεβρουαρίου το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο./Ε.Α.Π., έχει εντατικοποιήσει το πρόγραμμα συναντήσεων με πολιτικούς & πολιτειακούς παράγοντες με σκοπό την γνωστοποίηση αιτημάτων για αλλαγές στον κανονισμό του ΕΑΠ & την μείωση των διδάκτρων. Στα πλαίσια αυτά έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τον Γ.Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κο Κυριαζή Α., τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Παιδείας κο Μιχαλολιάκο Δ., καθώς και με τους  Αν. Υπουργό Ανάπτυξης κο Σταϊκούρα  & με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κο Χαρακόπουλο Μ.

Το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο/Ε.Α.Π θα συνεχίσει τις εντατικές ενέργειες ενημέρωσης πολιτικών & πολιτειακών παραγόντων, απέχοντας από κομματικούς χρωματισμούς, σε μια προσπάθεια να γνωστοποιήσει σε όσον το δυνατόν περισσότερους τα αιτήματά μας με στόχο την αρωγή & τη συμμετοχή τους στην επίλυση των αιτημάτων μας.

ΑΝΕΛ

Στιγμιότυπο απο την συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ/ΠΑΣΥΦ ΔΕΟ με την Βουλευτή ΑΝ.ΕΛ. κα Ξουλίδου Σ.

 

 

 

 

ΠΑΣΥΦΔΕΟ PARLIAMENT

 

Η ερώτηση όπως κατατέθηκε στη Βουλή. 

Ακολουθήστε μας