ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Γράφτηκε από

Διοργάνωση Κρουαζιέρας από τον ΠΑΣΥΦΔΕΟ

23 Απριλίου 2013

{nomultithumb}

Παρακαλούμε για διευκρινήσεις και κρατήσεις

επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Μπακούρο Χρήστο στο τηλ.: 6974  20 10 30. Για την επιβεβαίωση της κράτησης σας το ποσό της προκαταβολής ανέρχεται στα  50ευρώ.

1cruise

O ΠΑΣΥΦΔΕΟ σε συνεργασία με την LOUIS CRUISES διοργανώνει 3ήμερη κρουαζιέρα ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 από Πειραιά

Δείτε εδώ τη video-πρόσκληση!

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινες εσωτερικές καμπίνες Κατ./ΙΑ ΝΕΤ 159 € συμπεριλαμβανομένων των λιμενικών, λοιπών εξόδων & χρέωσης παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (€82).
  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινες εξωτερικές καμπίνες Κατ./ ΧΑ  ΝΕΤ 209 € συμπεριλαμβανομένων των λιμενικών, λοιπών εξόδων & χρέωσης παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (€82).
  • 3ος / 4ος ενήλικας στην ίδια καμπίνα ίδια τιμή με τη τιμή της δίκλινης καμπίνας,  
  • Παιδιά ως 16 ετών δωρεάν, πληρώνουν μόνο την αξία των λιμενικών, λοιπών εξόδων & χρέωσης παροχής υπηρεσιών  κρουαζιερόπλοιου (€82), εφόσον μοιράζονται την ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες.

Επιβάρυνση μονόκλινης καμπίνας στην τιμή της κρουαζιέρας και έως 5 μονόκλινες καμπίνες 50%. Άνω των 5 καμπινών η επιβάρυνση είναι 75%. Στις κατηγορίες ΧΕ, XF, XG, SJ, S η επιβάρυνση της μονόκλινης καμπίνας είναι 100%.

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:  Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρης διατροφή, τα λιμενικά & λοιπά έξοδα και χρέωση παροχής υπηρεσιών (€ 82), και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο.

Επίσης περιλαμβάνονται τα κάτωθι Ανά ενήλικα ανά ημέρα:

2 αναψυκτικά της αρεσκείας τους

2 χυμοί φρούτων

2 Αλκοολούχα ποτά ή 2 ποτήρια κρασί ή 2 ποτήρια μπύρα

2 μικρά μπουκάλια νερό

και

Ειδικό πακέτο αναψυκτικών για τα παιδιά

Δεν περιλαμβάνονται: οι προαιρετικές εκδρομές και η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών πέραν των ανωτέρω αναφερομένων στα περιλαμβανόμενα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ  Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική σημείωση: Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση τα κοστολογικά δεδομένα της ημερομηνίας υποβολής της πρότασης (και όπως αυτά ισχύουν από 29 Ιουνίου 2012). Σε περίπτωση σημαντικών αλλαγών των κοστολογικών δεδομένων ή / και σημαντικών αυξήσεων λόγω συναλλαγματικών διακυμάνσεων, ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση.    

Η Louis Cruises διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει επίναυλο καυσίμου ως ακολούθως: € 3 το άτομο

Κρουαζιέρα με… “Α Tribute to the Legends”!

Αφιέρωμα στους: Πάριο, Διονυσίου, Κόκοτα, Μπιθικώτση

 Ένα αφιέρωμα στους θρύλους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, συνοδεύει τις καλύτερες στιγμές της κρουαζιέρας μας!. Οι γιοί μερικών από τους πιο διάσημους, ταλαντούχους και αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές -κάποιοι είναι εν ζωή, άλλοι όχι-, ζωντανεύουν θρυλικές ερμηνείες κι αγαπημένες μελωδίες σε αυτό το «A Tribute to the Legends-Τα τραγούδια του πατέρα μου», στη θεματική κρουαζιέρα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης γιος του ερωτικού τραγουδιστή Γιάννη Πάριου, ο Στέλιος Διονυσίου γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, ο Δημήτρης Κόκοτας γιος του Σταμάτη Κόκοτα και τέλος, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης που έλαβε το όνομα του αλησμόνητου πατέρα του είναι οι τέσσερις τραγουδιστές που θα ερμηνεύσουν μεγάλες λαϊκές επιτυχίες των πατεράδων τους. Τραγούδια που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες, που έγιναν συνθήματα, που σημάδεψαν γενιές, που ακούγονται μέχρι σήμερα άλλοτε στην αυθεντική τους μορφή κι άλλοτε διασκευασμένα, θα συνοδεύσουν την κρουαζιέρα μας!

 

Ακολουθήστε μας