ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Γράφτηκε από

Συνεργασία του ΠΑΣΥΦΔΕΟ/ΕΑΠ με τον Εκδοτικό Όμιλο ΙΩΝ & την κάρτα υγείας New Life Pass Card

16 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Εκδοτικός Όμιλος ΙΩΝ ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑ.ΣΥ.Φ – Δ.Ε.Ο. του Ε.Α.Π. Οι φοιτητές του συγκεκριμένου τμήματος, έχουν δικαίωμα αγοράς των Βιβλίων του Εκδοτικού Ομίλου ΙΩΝ στην τιμή κοστολόγησής τους από το Υπουργείο Παιδείας, δηλαδή από 30 έως 40 %με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας, μόνο από το Βιβλιοπωλείο ΙΩΝ (Σόλωνος 85 - τηλ:210 3387570)ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας - αντικαταβολής  στα γραφεία των Εκδόσεων (τηλ: 210 5771908)

Η κάρτα New Life Pass Card ξεκινά μια δυναμική συνεργασία με την ΠΑΣΥ.Φ.ΔΕΟ μια συνεργασία με μόνο σκοπό τις λύσεις που χρειάζονται οι φοιτητές και οι απόφοιτοι, σε αυτούς τους δύσκολους αλλά με αρκετές προκλήσεις καιρούς.

Είναι στόχος και των δυο πλευρών να δοθούν λύσεις στον κόσμο της ΠΑΣΥ.Φ.ΔΕΟ σε θέματα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που υπάρχει και η μεγαλύτερη ανάγκη στην σημερινή μας εποχή.

Η κάρτα New Life Pass Card σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε διαγνωστικές εξετάσεις υγείας σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα με κρατικές τιμές χωρίς ταλαιπωρία μόνο με την ταυτότητά σας και την επίδειξη της κάρτας ώστε να «προλαμβάνειν παρά να θεραπεύειν» που στην σημερινή μας εποχή το άγχος και το στρές αποτελεί τον πρωτογενή παράγοντα των σύγχρονων ασθενειών.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας αλλά ούτε και όριο εξετάσεων, ρωτήστε τον συνεργάτη της κάρτας αλλά και συμφοιτητή μας πώς μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας η κάρτα.

Η συγκεκριμένη κάρτα έχει τις εξής παροχές:  

  • Εξετάσεις  σε τιμές ΕΟΠΠΥ στο Διαγνωστικό κέντρο Διάγνωση.      
  • Εξετάσεις  σε τιμές ΕΟΠΠΥ στο  Διαγνωστικό  κέντρο Γαληνός.
  • Μεγάλες εκπτώσεις σε παροχές  στο Νοσοκομείο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.
  • Μεγάλες εκπτώσεις σε παροχές  στο Οφθαλμολογικό κέντρο AthensVision.
  • Ανεξάρτητο Δίκτυο Γιατρών.
  • Εκπτωτική παροχή για διακοπές.  
  • Δυνατότητα χρήσης ασθενοφόρου

 

Υπεύθυνος ανάπτυξης του δικτύου NewLifePassCard είναι ο συμφοιτητής μας Μαρτζάκλης Απόστολος.

Mobile: 6909443594  email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Τηλ.2109635700 www.Newlifeinsurance.gr

Ακολουθήστε μας