ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Γράφτηκε από

Το ...τρενάκι της γνώσης!

18 Νοεμβρίου 2013

Τα θεμέλια της γνώσης αλλά και της αγάπης για αυτήν  «φωλιάζουν» μέσα μας αλλά και καλλιεργούνται όντας σε..πολύ μικρή ηλικία! Η αγαπητή και πάντοτε δραστήρια συμφοιτήτρια μας Στέλλα Σταμελου έχει δημιουργήσει έναν εξαιρετικά όμορφο και ζεστό χώρο στον οποίο παιδιά προσχολικής ηλικίας μέσα από πρωτότυπές δραστηριότητες μαθαίνουν να αγαπούν τη γνώση, να συνεργάζονται και να αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους ! όλα αυτά με πολύ αγάπη, συμπαράσταση και ακούραστο ενδιαφέρον από την Στέλλα και τους συνεργάτες τις!

Μαμάδες φοιτήτριες και μπαμπάδες φοιτητές που κατοικείτε στα Νότια Προάστια και έχετε προβληματιστεί με την επιλογή ενός χώρου που να καλύπτει δημιουργικά τις ανάγκες του παιδιού σας, μιλήστε με την συμφοιτήτρια μας Στέλλα Σταμέλου. Η γνώση και η εμπειρία της αλλά και το γεγονός ότι και εκείνη μοιράζεται και κατανοεί τα προβλήματα χρόνου που αντιμετωπίζουμε θα βοηθήσει να βρείτε τη σωστή λύση που αναζητάτε!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στα 210 9403524 / 210 9431909 αλλά να ρίξετε και μια ματιά στο site εδώ

Επειδή ισχύει δε και η «συμφοιτητική» αλληλεγγύη η Στέλλα μας εκμυστηρεύτηκε ότι για όλους εμάς τους συμφοιτητές ΔΕΟ ισχύει ειδική, εκπτωτική τιμολογιακή πολιτική.

Ακολουθήστε μας