ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Συνάντηση μελών ΔΣ των φοιτητικών Συλλόγων ΔΕΟ ΕΛΠ και ΕΠΟ με τον Πρόεδρο ΔΕ ΕΑΠ κο Καρδάση.

22 Σεπτεμβρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22-9-2016 πολύωρη συνάντηση μελών ΔΣ των φοιτητικών Συλλόγων ΔΕΟ ΕΛΠ και ΕΠΟ με τον Πρόεδρο ΔΕ ΕΑΠ κο Καρδάση. (κράτησε περίπου 3 ωρες)

Η ενημέρωση για τον 1 χρόνο απο την ανάληψη των καθηκόντων της Διοικούσας ήταν πραγματικά εντυπωσιακός. 
(οταν έχεις συνηθίσει στο θα δούμε, εντυπωσιάζεσαι απο το βλέπουμε στην πράξη)!!!!
Μας ανέλυσε όλες τις πτυχές και τα προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν στο ΕΑΠ αλλά και με μεγάλη περηφάνεια (το αξίζει άλλωστε) μας ανέλυσε και τι έκανε 1 χρόνο το ΕΑΠ για τους φοιτητές.
Έδωσε απαντήσεις σε όλα σχεδόν τα ερωτήματα που του τέθηκαν απο τα μέλη των Συλλόγων.

Εμείς ως Σύλλογος ΔΕΟ του προσφέραμε την νέα κούπα του Συλλόγου μας με το νέο λογότυπο (πάντα πρωτοτυπούμε) αλλά και του δώσαμε αναλυτικό υπόμνημα με θέματα που θα βοηθήσουν και άλλο τις προπτυχιακές σπουδές μας αλλά και αιτήματα για τους απόφοιτους της ΔΕΟ.

Ζητάμε:

• Να θεσμοθετηθεί υποχρεωτικά ενημερωτική συνάντηση πρωτοετών φοιτητών κάθε τέλος Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου από την Δ.Ε σε συνεργασία με την ΣΚΕ
• Πιστοποίηση της Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας για τους απόφοιτους της ΔΕΟ. (το θέμα και ως πρόταση από την ΣΚΕ έχει κολλήσει εδώ και 2 χρόνια)
• Τον προγραμματισμό των ημερομηνιών τελικών εξετάσεων και επαναληπτικών μέχρι τέλος Ιανουαρίου για καλύτερο προγραμματισμό των φοιτητικών αδειών. 
• Στην νέα Ακαδημαϊκή ταυτότητα των φοιτητών να μπει ημερομηνία έναρξης και λήξης για τα ακαδημαϊκά έτη. 
• Να υπάρχει καλύτερη ποιότητα αλλά και επικαιροποίηση των βιβλίων της ΔΕΟ και του Οδηγού Σπουδών της ΔΕΟ (υποβολή προτάσεων για το ΠΣ ΔΕΟ)
• Την άμεση δημιουργία νέων μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Σχολή Κοινωνικών Επιστημών (πχ. Ελεγκτική – Χρηματοοικονομική Επιχειρήσεων- Ψηφιακή Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα – Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση κλπ)
• Να θεσμοθετηθεί από την Δ.Ε η συμμετοχή του Συλλόγου φοιτητών ΔΕΟ στην Κοσμητεία και στην Επιτροπή Σπουδών με δικαίωμα λόγου για θέματα φοιτητών.
• Να ενεργοποιηθεί το σύστημα της Τηλεδιάσκεψης
• Την δημιουργία Τράπεζας Αίματος για τους φοιτητές και αποφοίτους του ΕΑΠ
• Να δημιουργηθεί-θεσμοθετηθεί ο Συνήγορος του Φοιτητή όπως και σε άλλα Πανεπιστήμια.

Πάγια θέση του Συλλόγου μας είναι η ποιοτική αναβάθμιση και επικαιροποίηση των Σπουδών που παρέχονται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

 

   

Ακολουθήστε μας