ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Γράφτηκε από

Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου γονέων παιδιών, με νεοπλασματική ασθένεια « Φλόγα» παρευρέθηκε ο ΠΑ.ΣΥ.Φ. ΔΕΟ.

20 Δεκεμβρίου 2017

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, ο σύλλογος ΠΑΣΥΦ ΔΕΟ με την γενική γραμματέα , Ελένη Σκιαδά και την ταμία, Τόνια Κόκκορη, τον  μάγο Sankara, την Νάσια Κονιτοπούλου,  επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του συλλόγου γονέων παιδιών, με νεοπλασματική ασθένεια  « Φλόγα»  Πανελλήνιο Σύλλογο  Γονιών Παιδιών με Καρκίνο .

Μικροί και μεγάλοι, παιδιά και γονείς,  διασκέδασαν με τον  illusionistSankara  και την Νάσια Κονιτοπούλου όπου σιγοτραγούδησαν μαζί της διάφορα τραγούδια.

Μοιράσαμε δώρα στα παιδιά, είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, μιλήσαμε μαζί τους,   πληροφορηθήκαμε από την πρόεδρο του Ιδρύματος, κα  Μαρία Τρυφωνίδη, για τις ανάγκες και τις δυσκολίες που υπάρχουν καθημερινά για την φροντίδα των παιδιών που αντιμετωπίζουν μια νεοπλασματική ασθένεια.

Κυρίως όμως όλοι μαζί προσφέραμε την αγάπη μας και μια ζεστή αγκαλιά, κουράγιο σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για να βρεθούμε ξανά δίπλα στους μικρούς μαχητές της ζωής.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας