ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Χατζινά Μαρία

Χατζινά Μαρία

Σάββατο, 3 Μαΐου: Aνοιχτή διάλεξη με θέμα: «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στην Ελλάδα»

Η ΔΕΟ45 «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα», του Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, σας προσκαλεί στην ανοιχτή διάλεξη με θέμα:

«Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στην Ελλάδα»

Απριλίου 29 2014

Γενική Συνέλευση Μελών

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014, ώρα 10:00 π.μ.

Σας ενημερώνουμε για τις ημερομηνίες-χρόνους σύγκλισης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συλλόγου μας.

Σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού η Γενική Συνέλευση που συγκαλείται τακτικά κάθε χρόνο έχει αρχικά προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014 (ώρα 10:00 π.μ.) στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων  Αμφιθέατρο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»  στην Αθήνα.

Δεκεμβρίου 16 2013

4ο Συνέδριο Ε.Ε.Χ.Μ.Τ

4o Συνέδριο Επιστημονικής Εταιρίας Χρηματοοικονομικής Μηχανικής και Τραπεζικής (www.http://www.febsociety.org/) , 20-21/12/2013, Ξεν. InterContinental (Λεωφ Συγγρού 89-93, Αθήνα.)Ο ΠΑΣΥΦΔΕΟ θα συμμετέχει δυναμικά και σε αυτό το συνέδριο αφού μέλη του είναι στην οργανωτική επιτροπή. Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΑΠ μείωση του ποσού συμμετοχής σε 40 ευρώ (τσάντα συνεδρίου με πλήρες υλικό, refreshments, κ.λπ.).

Δεκεμβρίου 09 2013

Το ...τρενάκι της γνώσης!

Τα θεμέλια της γνώσης αλλά και της αγάπης για αυτήν  «φωλιάζουν» μέσα μας αλλά και καλλιεργούνται όντας σε..πολύ μικρή ηλικία! Η αγαπητή και πάντοτε δραστήρια συμφοιτήτρια μας Στέλλα Σταμελου έχει δημιουργήσει έναν εξαιρετικά όμορφο και ζεστό χώρο στον οποίο παιδιά προσχολικής ηλικίας μέσα από πρωτότυπές δραστηριότητες μαθαίνουν να αγαπούν τη γνώση, να συνεργάζονται και να αναπτύσσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους ! όλα αυτά με πολύ αγάπη, συμπαράσταση και ακούραστο ενδιαφέρον από την Στέλλα και τους συνεργάτες τις!

Νοεμβρίου 18 2013

Χορήγηση φοιτητικής άδειας σε φοιτητές-εργαζόμενους του ΕΑΠ

Σε απάντηση του από 21/5/2013 εγγράφου του Συλλόγου μας προς το Υπουργείο Παιδείας  και αναφορικά με τη δυνατότητα χορήγησης της άδειας εξετάσεων του άρθρου 60 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007) σε υπαλλήλους φοιτητές του ΕΑΠ, λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση. 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το έγγραφο.

Οκτωβρίου 08 2013

Συνεργασία του ΠΑΣΥΦΔΕΟ/ΕΑΠ με τον Εκδοτικό Όμιλο ΙΩΝ & την κάρτα υγείας New Life Pass Card

Ο Εκδοτικός Όμιλος ΙΩΝ ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑ.ΣΥ.Φ – Δ.Ε.Ο. του Ε.Α.Π. Οι φοιτητές του συγκεκριμένου τμήματος, έχουν δικαίωμα αγοράς των Βιβλίων του Εκδοτικού Ομίλου ΙΩΝ στην τιμή κοστολόγησής τους από το Υπουργείο Παιδείας, δηλαδή από 30 έως 40 %με την επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας, μόνο από το Βιβλιοπωλείο ΙΩΝ (Σόλωνος 85 - τηλ:210 3387570)ή μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας - αντικαταβολής  στα γραφεία των Εκδόσεων (τηλ: 210 5771908)

Σεπτεμβρίου 16 2013

Διοργάνωση Κρουαζιέρας από τον ΠΑΣΥΦΔΕΟ

{nomultithumb}

Παρακαλούμε για διευκρινήσεις και κρατήσεις

επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο Μπακούρο Χρήστο στο τηλ.: 6974  20 10 30. Για την επιβεβαίωση της κράτησης σας το ποσό της προκαταβολής ανέρχεται στα  50ευρώ.

1cruise

O ΠΑΣΥΦΔΕΟ σε συνεργασία με την LOUIS CRUISES διοργανώνει 3ήμερη κρουαζιέρα ΜΕ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 από Πειραιά

Δείτε εδώ τη video-πρόσκληση!

  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινες εσωτερικές καμπίνες Κατ./ΙΑ ΝΕΤ 159 € συμπεριλαμβανομένων των λιμενικών, λοιπών εξόδων & χρέωσης παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (€82).
  • Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινες εξωτερικές καμπίνες Κατ./ ΧΑ  ΝΕΤ 209 € συμπεριλαμβανομένων των λιμενικών, λοιπών εξόδων & χρέωσης παροχής υπηρεσιών κρουαζιερόπλοιου (€82).
  • 3ος / 4ος ενήλικας στην ίδια καμπίνα ίδια τιμή με τη τιμή της δίκλινης καμπίνας,  
  • Παιδιά ως 16 ετών δωρεάν, πληρώνουν μόνο την αξία των λιμενικών, λοιπών εξόδων & χρέωσης παροχής υπηρεσιών  κρουαζιερόπλοιου (€82), εφόσον μοιράζονται την ίδια καμπίνα με δύο ενήλικες.

Επιβάρυνση μονόκλινης καμπίνας στην τιμή της κρουαζιέρας και έως 5 μονόκλινες καμπίνες 50%. Άνω των 5 καμπινών η επιβάρυνση είναι 75%. Στις κατηγορίες ΧΕ, XF, XG, SJ, S η επιβάρυνση της μονόκλινης καμπίνας είναι 100%.

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνονται:  Η διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας, πλήρης διατροφή, τα λιμενικά & λοιπά έξοδα και χρέωση παροχής υπηρεσιών (€ 82), και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας στο κρουαζιερόπλοιο.

Επίσης περιλαμβάνονται τα κάτωθι Ανά ενήλικα ανά ημέρα:

2 αναψυκτικά της αρεσκείας τους

2 χυμοί φρούτων

2 Αλκοολούχα ποτά ή 2 ποτήρια κρασί ή 2 ποτήρια μπύρα

2 μικρά μπουκάλια νερό

και

Ειδικό πακέτο αναψυκτικών για τα παιδιά

Δεν περιλαμβάνονται: οι προαιρετικές εκδρομές και η κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών πέραν των ανωτέρω αναφερομένων στα περιλαμβανόμενα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΣΕ ΙΣΧΥ  Ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική σημείωση: Οι τιμές έχουν υπολογιστεί με βάση τα κοστολογικά δεδομένα της ημερομηνίας υποβολής της πρότασης (και όπως αυτά ισχύουν από 29 Ιουνίου 2012). Σε περίπτωση σημαντικών αλλαγών των κοστολογικών δεδομένων ή / και σημαντικών αυξήσεων λόγω συναλλαγματικών διακυμάνσεων, ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση.    

Η Louis Cruises διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει επίναυλο καυσίμου ως ακολούθως: € 3 το άτομο

Κρουαζιέρα με… “Α Tribute to the Legends”!

Αφιέρωμα στους: Πάριο, Διονυσίου, Κόκοτα, Μπιθικώτση

 Ένα αφιέρωμα στους θρύλους του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, συνοδεύει τις καλύτερες στιγμές της κρουαζιέρας μας!. Οι γιοί μερικών από τους πιο διάσημους, ταλαντούχους και αγαπημένους Έλληνες τραγουδιστές -κάποιοι είναι εν ζωή, άλλοι όχι-, ζωντανεύουν θρυλικές ερμηνείες κι αγαπημένες μελωδίες σε αυτό το «A Tribute to the Legends-Τα τραγούδια του πατέρα μου», στη θεματική κρουαζιέρα.

Ο Χάρης Βαρθακούρης γιος του ερωτικού τραγουδιστή Γιάννη Πάριου, ο Στέλιος Διονυσίου γιος του αείμνηστου Στράτου Διονυσίου, ο Δημήτρης Κόκοτας γιος του Σταμάτη Κόκοτα και τέλος, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης που έλαβε το όνομα του αλησμόνητου πατέρα του είναι οι τέσσερις τραγουδιστές που θα ερμηνεύσουν μεγάλες λαϊκές επιτυχίες των πατεράδων τους. Τραγούδια που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες, που έγιναν συνθήματα, που σημάδεψαν γενιές, που ακούγονται μέχρι σήμερα άλλοτε στην αυθεντική τους μορφή κι άλλοτε διασκευασμένα, θα συνοδεύσουν την κρουαζιέρα μας!

 

Απριλίου 23 2013

Ανακοίνωση σχετικά με τον αριθμό των μεταπτυχιακών φοιτητών του ΕΑΠ 2013-2014

Σας ενημερώνουμε οτι στο ΦΕΚ 524/ 6-3-2013 δημοσιεύτηκε η απόφαση του Υπουργού Παιδείας για τον καθορισμό πρόσθετου αριθμού θέσεων για φοιτητές μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.

Μπορείτε να αναζητήσετε & να διαβάσετε όλο το ΦΕΚ εδώ (Επιλέξτε το αρχείο pdf  ΦΕΚ (τεύχος)  Β-524 06-06-2013)

Μαρτίου 14 2013

Ενημέρωση σχετικά με την κατάθεση ερώτησης στη Βουλή

Στις 11-03-2013 & με Α.Π. 8280, κατατέθηκε στη Βουλή από την κα Ξουλίδου Σ., βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. ερώτημα προς τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Αθλητισμού & Πολιτισμού, με θέμα τις αλλαγές στον κανονισμό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου & την μείωση των Διδάκτρων.

Το ερώτημα κατατέθηκε κατόπιν διαδοχικών συναντήσεων του ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο./Ε.Α.Π με τον Πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. κο Καμμένο Π. καθώς και με την Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. κα Ξουλίδου Τομεάρχη Παιδείας των ΑΝ.ΕΛ. 

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματα των φοιτητών και έγινε πλήρης ενημέρωση για τα θέματα και τα ζητήματα που απασχολούν την φοιτητική κοινότητα του ΕΑΠ. Στη συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε και η προετοιμασία του ερωτήματος που κατατέθηκε στη Βουλή.

Υπενθυμίζουμε οτι από τα μέσα Φεβρουαρίου το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο./Ε.Α.Π., έχει εντατικοποιήσει το πρόγραμμα συναντήσεων με πολιτικούς & πολιτειακούς παράγοντες με σκοπό την γνωστοποίηση αιτημάτων για αλλαγές στον κανονισμό του ΕΑΠ & την μείωση των διδάκτρων. Στα πλαίσια αυτά έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συναντήσεις με τον Γ.Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κο Κυριαζή Α., τον Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Παιδείας κο Μιχαλολιάκο Δ., καθώς και με τους  Αν. Υπουργό Ανάπτυξης κο Σταϊκούρα  & με τον Αν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κο Χαρακόπουλο Μ.

Το ΔΣ του ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο/Ε.Α.Π θα συνεχίσει τις εντατικές ενέργειες ενημέρωσης πολιτικών & πολιτειακών παραγόντων, απέχοντας από κομματικούς χρωματισμούς, σε μια προσπάθεια να γνωστοποιήσει σε όσον το δυνατόν περισσότερους τα αιτήματά μας με στόχο την αρωγή & τη συμμετοχή τους στην επίλυση των αιτημάτων μας.

ΑΝΕΛ

Στιγμιότυπο απο την συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ/ΠΑΣΥΦ ΔΕΟ με την Βουλευτή ΑΝ.ΕΛ. κα Ξουλίδου Σ.

 

 

 

 

ΠΑΣΥΦΔΕΟ PARLIAMENT

 

Η ερώτηση όπως κατατέθηκε στη Βουλή. 

Μαρτίου 13 2013

Ετήσια κοπή πίτας ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο. 16-02-2013

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φοιτητές, απόφοιτους και καθηγητές της ΔΕΟ του ΕΑΠ που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο. για την κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Θερμές ευχαριστίες στους καθηγητές που προσέφεραν αντίτυπα των βιβλίων τους για τα δώρα της εκδήλωσης μας.

Μια γλυκιά αγκαλιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του κέντρου προσχολικής αγωγής «Το τρενάκι» και στην διευθύντρια και συνάδελφό μας Στέλλα Σταμέλου που μας προσέφεραν την πιο όμορφη και μελωδική στιγμή της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες-χορηγούς αυτής της εκδήλωσης, που προσέφεραν υπέροχα δώρα για τα φλουριά της πίτας:

louis cruises, toi-moi, intersport, ster cinemas, τσιφλίκ μπαχτσέ, winepoint, dermamed, kerdise-to. gr, stardust accessories, the roots.gr, twin-card.gr, εκδόσεις Κριτική, εκδόσεις Rosili, εκδόσεις Σταμούλη, εκδόσεις Σάκκουλα, εκδόσεις Gutenberg & το Public Αμαρουσίου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας βοήθησαν στην προετοιμασία αυτής της γιορτής και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση της!

Το Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο.

ΠΑΣΥΦ ΔΕΟ

 

 


 

Φεβρουαρίου 27 2013
Σελίδα 1 από 5

Ακολουθήστε μας