ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Βολονάση Κορίνα Γενική Γραμματέας

 Γενική. Γραμματέας ΔΣ/ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ

 Ονομάζομαι Χαρούλα – Κορίνα  Βολονάση, γεννήθηκα στην Αλεξανδρούπολη και μεγάλωσα στην Στουτγκάρδη – Γερμανίας, όπου και αποφοίτησα από το Γερμανικό Κολλέγιο.  Εν συνεχεία εγκαταστάθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Μάρκετινγκ και Γραφιστική. Παντρεύτηκα το 1999. Κατοικώ στα  Πατήσια και διατηρώ, Τεχνική Διαφημιστική Εταιρεία.   Το 2010 συμμετείχα στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκλέχθηκα Σύμβουλος της 5ης Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων, με την Δημοτική Παράταξη  «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος μας Γ. Καμίνης.

Διετέλεσα Πρόεδρος της ΔΕΠ κατά την χρονική περίοδο 2014-2015.

Ανέλαβα καθήκοντα Προέδρου του Δ.Σ. της Λέσχης Φιλίας Γκράβας από τον Ιανουάριο του 2011 έως και σήμερα.

Διανύοντας την δεύτερη θητεία μου συμμετέχω ενεργά από τον Σεπτέμβριο του 2016 στην ενιαία Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή ως τακτικό μέλος , σε άλλες Επιτροπές του Δήμου καθώς και στο τοπικό πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΑΤΗΣΙΩΝ» ως ειδική γραμματέας.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά και την Διοίκηση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον μου για την Οικονομία αποτέλεσαν το κίνητρο για την συνέχιση των σπουδών μου στο ΕΑΠ.  Με αφετηρία των κύκλων σπουδών μου το 2015, ως φοιτήτρια συμμετείχα στον ΠΑ.ΣΥ.Φ. Δ.Ε.Ο ως μέλος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Μάρκετινγκ του Δ.Σ. όπου μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω εκ των έσω τις δράσεις, την αποτελεσματικότητα και τα επιτεύγματα του Συλλόγου μας και να συνεισφέρω με μεγάλη μου χαρά.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας: 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό : 6945100267

Ακολουθήστε μας