ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Σκιαδά Ελένη Πρόεδρος

Πρόεδρος  ΔΣ/ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ

Είμαι η Ελένη Σκιαδά ,  είμαι κάτοχος πτυχίου «Marketing Communications» του DEREE - The American College of Greece. Φοίτησα στο ΙΕΚ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, στην ειδικότητα «Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου». Έλαβα πιστοποιητικό εξειδικευμένης επιμόρφωσης στο αντικείμενο «Advanced Business Management»,  από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (e-learning).

Από το 2014 φοιτώ στο προπτυχιακό τμήμα της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΕΑΠ (ΔΕΟ). 

Επαγγελματικά  διαθέτω τουλάχιστον 10 ετη εμπειρία στο χώρο του μάρκετινγκ και μάνατζμεντ. 

Αγαπώ την μουσική και κάνω εκπομπή κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στον σταθμό "Επικοινωνία Fm" στους 94 fm, μαζί με την γνωστή  Νάσια Κονιτοπούλου. Επίσης μου αρέσει  να εξωτερικεύω τις σκέψεις μου, μέσα από “κλικ” της φωτογραφικής μου μηχανής, τη δεύτερη μεγάλη μου αγάπη και να γράφω άρθρα Κατά καιρούς δημοσιεύονται κείμενα μου σε περιοδικά.   Οι εθελοντικές μου δράσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Συμμετέχω επίσης στο Χαμόγελο του Παιδιού και στη Διεθνή Αμνηστία.

Δε χρειάζεται να σας πω τίποτε περισσότερο από το ότι δεσμεύομαι ότι θα διαθέσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου, στις δραστηριότητες του Συλλόγου και θα υποστηρίξω με  ζήλο την κοινή μας προσπάθεια, ώστε οι φοιτητές του ΕΑΠ να έχουν μια φωνή να εκφραστούν και να ακουστούν. 

 Στοιχεία Επικοινωνίας:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 6985883295

Ακολουθήστε μας