ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Σκιαδά Ελένη Πρόεδρος

Πρόεδρος  ΔΣ/ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ

Λίγα λόγια για μένα...

Σπούδασαmarketing & communicationsmanagement στο αμερικανικό Κολλέγιο Deere, απέκτησα πιστοποιητικό εξιδικευμένης επιμόρφωσης στο marketing μέσω προγράμματος e-learning στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Ενώ, επιδιώκοντας την απόκτηση περαίτερω  γνώσεων ολοκλήρωσα με επιτυχία το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών, της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Παράλληλα, παρακολούθησα πρόγραμμα ως ειδικός μηχανογραφημένου λογιστηρίου και συμμετείχα ενεργά σε σεμινάρια και συνέδρια μάρκετινγκ- μάνατζμεντ καθώς και μαθησιακών δυσκολιών. Το δε φθινόπωρο, ξεκινώ τη παρακολούθηση μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Επικοινωνία και Ρητορική των Μέσων», στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.  

Κατέχω πιστοποιητικά της αγγλικής και ιταλικής γλώσσας ενώ αυτή τη περίοδο βρίσκομαι στο στάδιο εκμάθησης της Ρωσικής γλώσσας.

 

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ξεκινά στην J&P ΑVAX (2000-2008) με απασχόληση στο τμήμα διοίκησης προσωπικού . Στη συνέχεια δραστηριοποιούμαι στην Εθνική Ασφαλιστική ως assistant Manager (2008 -2016). Έκτοτε,  συμμετέχω ως εισηγήτρια σε σεμινάρια με αναφορά στο μάρκετινγκ, τη θεωρία του μάνατζμεντ και την διοίκηση πωλήσεων.

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κινητό: 6985883295

Ακολουθήστε μας