ΠΑ.ΣΥ.Φ.Δ.Ε.Ο. - Ε.Α.Π

Πανελλήνιος Σύλλογος Φοιτητών & Αποφοίτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

Αλάτης Βασίλειος Αναπλ. Γραμματέας

Αναπλ. Γραμματέας  ΔΣ/ΠΑ.ΣΥ.Φ ΔΕΟ

Για όσους δεν με γνωρίζουν είμαι ο Βασίλειος Αλάτης.  Είμαι έγγαμος και πατέρας ενός κοριτσιού πέντε ετών. Έχω τελειώσει το 4ο Λύκειο Περιστερίου. Είμαι κάτοχος πτυχίου μηχανοσυνθέτη αεροσκαφών. Εργάζομαι στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία από το 1999 ως Επιθεωρητής Διασφάλισης Ποιότητας. Είμαι επίσης μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Μηχανικών Αεροσκαφών. Από το 2012 είμαι φοιτητής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και σήμερα βρίσκομαι στο 4ο έτος της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Οι δράσεις μου και η συνεισφορά μου στην ακαδημαϊκή μας κοινότητα μέχρι σήμερα πολλές.

Μέσα από το Δ.Σ. του ΠΑΣΥΦΔΕΟ θα συνεχίσω την προσπάθεια μου ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της φοιτητικής μας κοινότητας, να συμμετάσχω ενεργά στη λήψη αποφάσεων και ανάληψη δράσεων για θέματα που μας αφορούν. Η έντονη και κοινή μας αγωνία για την υπεράσπιση του κοινού μας συμφέροντος αποτελεί το εφαλτήριο, της από κοινού ανάληψης πρωτοβουλιών, με στόχο την προώθηση λύσεων στα προβλήματα που απασχολούν την ακαδημαϊκή μας κοινότητα.

Όραμά μου είναι να ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο ο σύλλογός και με σωστή οργάνωση να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους φοιτητές και στα προβλήματά μας και παράλληλα να γίνει μοχλός ανάπτυξης και δημιουργίας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας: 

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Fb: Βασιλειος Αλατης

Τηλ: 6947128620